Vanliga frågor och svar om löshår del 1

Nu tycker jag att det är dags för ytterligare lite frågor och svar angående löshår. Ni som redan kan svaren på dess frågor kan helt enkelt skumma igenom detta och näst kommande inläggen. Ni som däremot inte kan svaren på dessa frågor tycker jag verkligen ska ta tid på sig och läsa igenom dem.

Vissa frågor och svar tror jag redan har pressenterats här på bloggen men lite repetition är väl aldrig fel eller?

Kan man färga syntethår
Helst inte rekommendationen är att  köpa syntethår efter att du har färgat ditt eget hår. All färgning/kemisk behandling sker på egen risk

Går det att platta eller locka syntethår?
Här är rekommendationen att inte använde värmeverktyg på syntethår även om det går att platta eller locka i ca 100-150grader. Om du ändå vill styla det med värmeverktyg använd dig då av snabba rörelser så man inte håller tången på samma ställe för länge.

Hur länge håller en förlängning med microringar eller keratinslingor?
Det håller allt ifrån 2 månader till 4 månader beroende på ditt eget hår samt skötsel av hårförlängningen. I snitt brukar det hålla 3 månader med keratinvax.

Sliter hårförlängningen på mitt eget hår?
All hårförlängning sliter mer eller mindre. Är man försiktig och noga med skötseln så blir slitaget minimalt. Clip N Go Set är att rekommendera om man vill ha minimal slitage.

Vilken metod är den skonsammaste att förlänga håret med?
Keratinslingor är den behagligaste och skonsammaste metoden för permanent förlängning, vill du ha långt hår vid speciella tillfällen rekommenderas Clip N Go hår som du själv monterar och tar av när du önskar.

Fler frågor och svar om löshår hittar du i nästkommande inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>